Från vår administrativa system

Här kommer meddelande från vårt administrativa system

kul värme och diciplin upplev andra kulturer utvecklas med oss alla är välkomna vill du tävla

Vill du ha kul?

Hos oss så möter du mycket värme och humor, men också diciplin.

Vill du uppleva andra kulturer?

Japan, Okinawa.

Vill du utvecklas?

Tillsammans med oss.

Vill du vara med?

Hos oss, är alla välkomna.

Vill du tävla?

Det är inte ett måste, men vill du, så är det möjligt att tävla både nationellt och internationellt.

small portfolio1 small portfolio2 small portfolio3 small portfolio4
themed objectKlubbmärke
Power through motion
get in touch

Nyhetsbrev Prenumerera

  • Prenumeration Lista:

  •  

Login

Glömt ditt lösenord?

StockholmsTaidoförening

Sommaren har passerat och STaF har hållit i både inom- och utomhusträningar minst två gånger i veckan.Onsdagen den 31 juli började VM-eventen i Helsingfors. Samma dag graderades Veera Littmarck till sitt 3 dan.
Torsdagen den 1 augusti var det seminarier. Mikael Jansson sensei höll i seminarier för både barn och vuxna. Efter seminarierna hölls domarträff.

Fredagen den 2 augusti var det International Friendship Games och Vendela von Fluck, Veera Littmarck och Gustav Lundin deltog, dock avstod Gustav på grund av skada. Veera Littmarck tog brons i hokei dam 2 kyu . Stort grattis!

Lördagen den 3 augusti var det världsmästerkapen i taido. Mikael Jansson sensei deltog som domare, Elin Mellgren deltog i svenska landslaget och i dantai jissen där svenska damerna tog brons. Stort grattis!Stockholms Taidoförening deltog för andra året i rad på SportsCamp som Farsta stadsdelsförvaltning anordnar där Eddie, Althea, Gustav och Vendela har hjälpts åt att träna ungefär 300 barn och ungdomar i taido.


Nybörjarstarten var den 26 augusti, och än finns det platser kvar i vuxengruppen i både Vällingby och Gubbängen. Ta med dina syskon, vänner eller arbetskamrater och låt dem testa på taido. Det är 3 gånger gratis.

För er medlemmar som än inte betalat träningsavgiften för hösten, här kommer påminnelsen. Plusgironummer och pris står på hemsidan under "Avgifter".

Styrelsen planerar för fullt för läger för medlemmar men även tävling för juniorerna, så häng med i nyhetsflödet så kommer det mer information framöver.

Holländskt besök under hösten, nämligen första helgen i oktober där Yos Loten kommer att lära ut sin specialiserade fallteknik, främst till föreningens instruktörer. Falltekniken är framtagen för att minimera skador vid fallolyckor i vardagslivet.

Sverigelägret kommer i år att hållas i Vänersborg helgen 22-24 november. Håll utik efter inbjudan och glöm inte att anmäla er!
Det är mycket varierad kunskap du får genom att delta, då det är Sveriges främsta instruktörer inom taido som håller i passen.

 

We are Back, time to return to the dojo

slide up button