Tokyo. shinjuku Gyoen
Taido
Mikael J Huvudinstruktör för STaF
Okinawa the birthplace of karate
KishimotoDi
Taido. Rörelse i alla riktningar
KishimotoDi
Gammal form av karate från Okinawa, Shurite.
Mindfulness
För alla.
Bli mer medveten och fokuserad.
Spännade kultur, Japan
Mat, onsen, körsbärsblommor, Karaoke, Stridskonst

Välkommen tillStockholms Taidoföreningnya hemsida

Stockholms Taidoförening ditt recept för succé!

För dig som söker en utmanande träningsform där hälsa och kroppskontroll ligger i fokus erbjuder Taido en fängslande och stimulerande kamp- och träningsform där du förutom din egen personliga utveckling tar del av en stark gemenskap och ett spännande kulturutbyte. Stockholms Taidoförening brinner för att tillhandahålla den högsta kvaliteten på kampkonsten, undervisningen och utbildningen i en positiv och vänlig atmosfär. Våra instruktörer genomgår ett Leadershipprogram med praktikperiod, utvecklings- och kursplan innan de blir diplomerade instruktörer. Först efter detta får instruktören ansvara på egen hand över grupperna. Därför är våra instruktörer välutbildade och kvalificerade med ett brinnande engagemang för att leda och uppmuntra dig i din träning.

Vi tror att målet med kampsporten är ytterst att utveckla individen!

Vi har alla sökt efter något som passar oss. En träningsform, en livsstil där vi kan utvecklas och stärka både vår kropp och vårt sinne. Vi strävar alltid efter att bli bättre, starkare och uthålligare. Vi har hittat vår väg, men det här handlar egentligen inte om oss. Det handlar om dig. Hos oss tränar alla med varandra på olika nivåer. Den enda personen du behöver jämföra dig med är dig själv. Gillar du att tävla finns även goda möjligheter till utveckling för dig som är intresserad av att tävla för STaF. Tävlingar finns inom klubben, inom Sverige men även internationellt.
Alla är välkomna till oss, oavsett om du tränat något innan eller inte.

Ny grupp, Styrkepasset!

Styrkepasset är en gruppträning där Hannah och Kim utmanar din styrka och kondition genom en blandning av HIIT och styrka med inspiration från Taido och gymnastik.Denna grupp passar dig som vill ha en utmanande träningsform som ger dig en ordentlig endorfin kick, men även dig som vill komma i tävlingsform.Vi kommer att regelbundet utföra bastester för att mäta din individuella utveckling och ge dig möjligheten att spräcka dina personbästa.

Om instruktörernaHannah har lång erfarenhet av träning då hon tränat bl.a. Taido sedan 2002 och instruerat aktivt sedan 2012. Hon har gått ett flertal utbildningar inom träningslära, pedagogik och skadehantering. Hannahs tävlingskarriär började 2006 och hon har ett flertal SM-medajler under bältet. Kim började träna Taido i Stockholm, STaF, i slutet av vårterminen 2015 och har tävlat sedan 2016. Kim har också tränat Capoeira i nästan 10 år och har varit aktivt inom Capoeira som assisterande tränare i ca 3 år. Utöver det har hon tränat och tävlat på elitnivå i artistik gymnastik i nästan 20 år. Under sin träningstid blev hon även tränare inom kvinnlig tävlingsgymnastik och specialiserade sig inom rörelseskolning och mental coaching.

Anmäl dig här!

Sammanfattning av KUT 2021

Den 18/9 hölls KUT (klubbutvecklingsträff) i Uddevalla. Träffen är en återkommande händelse som arrangeras av Svenska Taidoförbundet. På plats fanns representanter från de flesta föreningar i Sverige. Hannah Kanjah, Mikael Jansson, Eddie Herlin och Stefan Agnvall från STaF.

Dagen börjades med en presentation om MotoiQ och physcial literacy av Pilo Stylin från SB&K. MotoriQ är ett projekt som drivs av SB&K som bygger på physical literacy, ett begrepp som syftar till individens motivation, självsäkerhet, kompetens och kunskap att vara fysiskt aktiv genom hela livet. Detta är något som instruktörer kan bli utbildade inom och som sedan kan användas för t.ex. projekt eller samarbete med skolor.
Läs mer om MotoriQ och physical literacy här: läs mer här https://www.budokampsport.se/forbund/motoriq-physical-literacy/

Andra ämnen som diskuterade var marknadsföring av Taido, tävlingsverksamheten, barn- och ungdomsverksamheten samt KUTs upplägg i framtiden.
Resultatet av dagen var bland annat att förbundet tagit fram ett återstartsprogram som alla svenska Taidoföreningar kan delta i för att få igång sin verksamhet. Det finns nu även en tydlig plan för förbundets tävlings- och lägerverksamhet fram till VM 2023.

STaF kalender

< 2022 >
Augusti
TiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Senaste inläggen

Vi vill gärna att ni hör av er!