Tokyo. shinjuku Gyoen
Taido
Mikael J Huvudinstruktör för STaF
Okinawa the birthplace of karate
KishimotoDi
Taido. Rörelse i alla riktningar
KishimotoDi
Gammal form av karate från Okinawa, Shurite.
Mindfulness
För alla.
Bli mer medveten och fokuserad.
Spännade kultur, Japan
Mat, onsen, körsbärsblommor, Karaoke, Stridskonst

Välkommen tillStockholms Taidoföreningnya hemsida

Stockholms Taidoförening ditt recept för succé!

För dig som söker en utmanande träningsform där hälsa och kroppskontroll ligger i fokus erbjuder Taido en fängslande och stimulerande kamp- och träningsform där du förutom din egen personliga utveckling tar del av en stark gemenskap och ett spännande kulturutbyte. Stockholms Taidoförening brinner för att tillhandahålla den högsta kvaliteten på kampkonsten, undervisningen och utbildningen i en positiv och vänlig atmosfär. Våra instruktörer genomgår ett Leadershipprogram med praktikperiod, utvecklings- och kursplan innan de blir diplomerade instruktörer. Först efter detta får instruktören ansvara på egen hand över grupperna. Därför är våra instruktörer välutbildade och kvalificerade med ett brinnande engagemang för att leda och uppmuntra dig i din träning.

Vi tror att målet med kampsporten är ytterst att utveckla individen!

Vi har alla sökt efter något som passar oss. En träningsform, en livsstil där vi kan utvecklas och stärka både vår kropp och vårt sinne. Vi strävar alltid efter att bli bättre, starkare och uthålligare. Vi har hittat vår väg, men det här handlar egentligen inte om oss. Det handlar om dig. Hos oss tränar alla med varandra på olika nivåer. Den enda personen du behöver jämföra dig med är dig själv. Gillar du att tävla finns även goda möjligheter till utveckling för dig som är intresserad av att tävla för STaF. Tävlingar finns inom klubben, inom Sverige men även internationellt.
Alla är välkomna till oss, oavsett om du tränat något innan eller inte.

Sammanfattning av KUT 2021

Den 18/9 hölls KUT (klubbutvecklingsträff) i Uddevalla. Träffen är en återkommande händelse som arrangeras av Svenska Taidoförbundet. På plats fanns representanter från de flesta föreningar i Sverige. Hannah Kanjah, Mikael Jansson, Eddie Herlin och Stefan Agnvall från STaF.

Dagen börjades med en presentation om MotoiQ och physcial literacy av Pilo Stylin från SB&K. MotoriQ är ett projekt som drivs av SB&K som bygger på physical literacy, ett begrepp som syftar till individens motivation, självsäkerhet, kompetens och kunskap att vara fysiskt aktiv genom hela livet. Detta är något som instruktörer kan bli utbildade inom och som sedan kan användas för t.ex. projekt eller samarbete med skolor.
Läs mer om MotoriQ och physical literacy här: läs mer här https://www.budokampsport.se/forbund/motoriq-physical-literacy/

Andra ämnen som diskuterade var marknadsföring av Taido, tävlingsverksamheten, barn- och ungdomsverksamheten samt KUTs upplägg i framtiden.
Resultatet av dagen var bland annat att förbundet tagit fram ett återstartsprogram som alla svenska Taidoföreningar kan delta i för att få igång sin verksamhet. Det finns nu även en tydlig plan för förbundets tävlings- och lägerverksamhet fram till VM 2023.

Nytt datum för Höstlägret

Höstlägret flyttas till den 16/10.
Mer info om tid, plats, anmälan och pris kommer!

STaF kalender

< 2021 >
December
TiOnToFr
  123
 • Hela dagen
  2021-12-03-2021-12-05
  Skarpnäcks gårdsväg 10

  Vår årliga tävling och träningsläger för barn och ungdomar!

  Info och inbjudan skickas ut i augusti/september.

4
 • Hela dagen
  2021-12-04-2021-12-05
  Skarpnäcks gårdsväg 10

  Vår årliga tävling och träningsläger för barn och ungdomar!

  Info och inbjudan skickas ut i augusti/september.

5
 • Hela dagen
  2021-12-05-2021-12-05
  Skarpnäcks gårdsväg 10

  Vår årliga tävling och träningsläger för barn och ungdomar!

  Info och inbjudan skickas ut i augusti/september.

6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Senaste inläggen

Vi vill gärna att ni hör av er!