Tokyo. shinjuku Gyoen
Taido
Mikael J Huvudinstruktör för STaF
Okinawa the birthplace of karate
KishimotoDi
Taido. Rörelse i alla riktningar
KishimotoDi
Gammal form av karate från Okinawa, Shurite.
Mindfulness
För alla.
Bli mer medveten och fokuserad.
Spännade kultur, Japan
Mat, onsen, körsbärsblommor, Karaoke, Stridskonst

Välkommen tillStockholms Taidoföreningnya hemsida

Stockholms Taidoförening ditt recept för succé!

För dig som söker en utmanande träningsform där hälsa och kroppskontroll ligger i fokus erbjuder Taido en fängslande och stimulerande kamp- och träningsform där du förutom din egen personliga utveckling tar del av en stark gemenskap och ett spännande kulturutbyte. Stockholms Taidoförening brinner för att tillhandahålla den högsta kvaliteten på kampkonsten, undervisningen och utbildningen i en positiv och vänlig atmosfär. Våra instruktörer genomgår ett Leadershipprogram med praktikperiod, utvecklings- och kursplan innan de blir diplomerade instruktörer. Först efter detta får instruktören ansvara på egen hand över grupperna. Därför är våra instruktörer välutbildade och kvalificerade med ett brinnande engagemang för att leda och uppmuntra dig i din träning.

Vi tror att målet med kampsporten är ytterst att utveckla individen!

Vi har alla sökt efter något som passar oss. En träningsform, en livsstil där vi kan utvecklas och stärka både vår kropp och vårt sinne. Vi strävar alltid efter att bli bättre, starkare och uthålligare. Vi har hittat vår väg, men det här handlar egentligen inte om oss. Det handlar om dig. Hos oss tränar alla med varandra på olika nivåer. Den enda personen du behöver jämföra dig med är dig själv. Gillar du att tävla finns även goda möjligheter till utveckling för dig som är intresserad av att tävla för STaF. Tävlingar finns inom klubben, inom Sverige men även internationellt.
Alla är välkomna till oss, oavsett om du tränat något innan eller inte.

TÖM inställt

På lördag den 14 mars var det planerat att åka till Uddevalla för att tävla i TÖM. Uddevallaklubben Taikei meddelade den 8/3 att de ställer in helgens event, på grund av smittorisken.
Tävlingen kommer att senareläggas till hösten och Taikei kommer med mer information senare. 

Akrobatikläger 21/3 kl 18:00-21:00

Lägret kommer att hållas i Mälarhöjdens gymnastikhall och leds av våra fantastiska ledare Stefan Agnvall och Kim van Wijk. 
Anmäl dig till Håkan sensei, på telefonnummer 070-277 26 39.
Adressen är Lotta Svärds gränd 2, Hägersten. 
Anmäl dig senast lördagen den 14 mars till Håkan!

STaF kalender

< 2018 >
December
MoTuWeThFrSaSu
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Senaste inläggen

Vi vill gärna att ni hör av er!