Tokyo. shinjuku Gyoen
Taido
Mikael J Huvudinstruktör för STaF
Okinawa the birthplace of karate
KishimotoDi
Taido. Rörelse i alla riktningar
KishimotoDi
Gammal form av karate från Okinawa, Shurite.
Mindfulness
För alla.
Bli mer medveten och fokuserad.
Spännade kultur, Japan
Mat, onsen, körsbärsblommor, Karaoke, Stridskonst

Välkommen tillStockholms Taidoföreningnya hemsida

Stockholms Taidoförening ditt recept för succé!

För dig som söker en utmanande träningsform där hälsa och kroppskontroll ligger i fokus erbjuder Taido en fängslande och stimulerande kamp- och träningsform där du förutom din egen personliga utveckling tar del av en stark gemenskap och ett spännande kulturutbyte. Stockholms Taidoförening brinner för att tillhandahålla den högsta kvaliteten på kampkonsten, undervisningen och utbildningen i en positiv och vänlig atmosfär. Våra instruktörer genomgår ett Leadershipprogram med praktikperiod, utvecklings- och kursplan innan de blir diplomerade instruktörer. Först efter detta får instruktören ansvara på egen hand över grupperna. Därför är våra instruktörer välutbildade och kvalificerade med ett brinnande engagemang för att leda och uppmuntra dig i din träning.

Vi tror att målet med kampsporten är ytterst att utveckla individen!

Vi har alla sökt efter något som passar oss. En träningsform, en livsstil där vi kan utvecklas och stärka både vår kropp och vårt sinne. Vi strävar alltid efter att bli bättre, starkare och uthålligare. Vi har hittat vår väg, men det här handlar egentligen inte om oss. Det handlar om dig. Hos oss tränar alla med varandra på olika nivåer. Den enda personen du behöver jämföra dig med är dig själv. Gillar du att tävla finns även goda möjligheter till utveckling för dig som är intresserad av att tävla för STaF. Tävlingar finns inom klubben, inom Sverige men även internationellt.
Alla är välkomna till oss, oavsett om du tränat något innan eller inte.

Ingen träning dessa datum

Tyvärr är det några träningspass som uteblir i höst. Här är följande datum då det inte är någon träning. Vällingby: Lördag 31/10 samt lördag 14/11.Träningen den 17/10 har vi återfått efter kontakt med Idrottsförvaltningen.

Read More

Höstterminen 2020

Välkomna tillbaka! Nu har höstterminen varit igång i ca 1 månad och vi börjar kunna se vad vi kan förvänta av den här hösten. Träningspassen hålls som vanligt efter viss dramatik vid terminsstart då det blivit något fel med våra bokningar och det fattades tider. Detta har nu löst sig och vi har samma tider […]

Read More

STaF kalender

< 2020-2021 >
Oktober
 • 17

  Styrelsemöte

  18:30 -20:30
  2020-11-17

  No additional detail for this event.

 • 08

  Styrelsemöte

  18:30 -20:30
  2020-12-08

  No additional detail for this event.

Senaste inläggen

Vi vill gärna att ni hör av er!